Gender reveal taarten

Ben je zwanger? Als je het geslacht van de baby op een originele manier wil prijsgeven op een gender reveal party,  kan één ding niet ontbreken: de taart. Wanneer jij en je partner de gender reveal taart aansnijden zien jullie aan de vulling wat het geslacht van de baby wordt. Is it a boy or a girl? 

Bij Taartmanie kun je eenvoudig online gender revealtaarten bestellen! Ik heb al een aantal gender reveal taarten gemaakt, kies er een uit die je mooi vind of ontwerp je eigen kindertaart of stuur een voorbeeld van hoe jouw taart er uit moet komen te zien!

Gender reveal taart bestellen

Je kan contact met mij opnemen om je wensen door te spreken. Dit kan door een whatsapp  of email bericht  sturen, via Facebook of instagram kan dit ook met privébericht.

Houdt wel rekening met een levertijd van minimaal een week. Aangezien ik naast het bakken ook nog een reguliere baan heb, kan ik maar een beperkt aantal opdrachten aan.
Wil je op kortere termijn een taart of cupcakes, vraag voor de zekerheid even vooraf (via mail) vrijblijvend of ik nog ruimte heb.