Taartmanie

TAARTEN OP MAAT GEMAAKT


INFORMATIE

Ik heb een aanname stop tot 2024!

Wil je een lekkere en mooie taart bestellen? dan ben je bij mij aan het goede adres! Vanuit mijn keuken in Huissen (naast Arnhem) maak ik allerlei soorten taarten.

Elke taart die ik maak is op maat gemaakt, je kunt bij mij terecht voor de volgende taarten:
Kinder(verjaardags) taarten zoals bijvoorbeeld een unicorn, Frozen, Lego, Nijntje, Bumba, LOL, Barbie, Barbapapa, Zeemeerminnnen, Woezel en Pip of dinosaurustaart.
* Meptaarten; (smashcakes) voor fotoshoots.
* Dripcakes; de taart wordt afgewerkt met een ‘drip’ van chocolade (in elke kleur) en gedecoreerd met bijvoorbeeld fruit en bloemen.
* Gender reveal taarten; (een cake waarmee je bekend maakt of je een jongen of een meisje verwacht.)
* Babyshower taarten
* Verjaardagstaarten
* Feesttaarten

Een op maat gemaakte taart bestellen in de omgeving van Arnhem ?
Je kan contact met mij opnemen om je wensen door te spreken. Dit kan door een whatsapp  of email bericht te sturen, via Facebook of Instagram kan dit ook met privébericht.

Wil je een taart bestellen, neem dan het liefst minimaal 2 weken (of langer) van tevoren contact met mij op, zodat we ruim de tijd hebben om de taart door te nemen en om teleurstellingen te voorkomen.
Het maken van een taart is een tijdrovende en ambachtelijke bezigheid. Hierdoor kan ik per maand maar een beperkt aantal taarten maken.

Wil je je taart thuis laten bezorgen?
Binnen een straal van 10 km. buiten Huissen is het mogelijk om de taart te laten bezorgen. De kosten hiervan zijn € 2,50 plus
€ 0,30 cent per kilometer (retour). Binnen Huissen bezorg ik de taart voor €.